Runde De Cartofi
Rundele de cartofi sunt a gluten gratuit și FODMAP prietenos farfurie. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 168 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de slănină, cartofi de copt, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Runde De Cartofi Parmezan, Runde De Cartofi Parmezan, și Runde De Cartofi Occidentali pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un vas mare cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se gătește până se înmoaie când este străpuns cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt. Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este crocantă.
Se scurge, se răcește și se sfărâmă.
Feliați cartofii în runde de 1/4 inch și aranjați-i într-un singur strat pe foaia de copt.
Presărați câteva bucăți de slănină pe fiecare rundă, apoi acoperiți cu niște brânză Cheddar mărunțită.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când brânza este topită și ușor rumenită.