Runda 2-Ale și ceapa fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,09 USD pe porție. O porție conține 873 calorii, 48G de proteine, și 51G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 19 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de hamburger, ceapă, condimente la grătar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Ceapă Franceză, Carne De Ceapă Franceză, și Fleică BBQ cu cartofi Creme Fraiche, mazăre unt brun cu eșalotă și inele de ceapa rosie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mare se amestecă împreună carnea de vită măcinată cu toate ingredientele, cu excepția a 2 linguri de ketchup. Formați carnea de vită măcinată într-o formă de pâine pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Periați partea superioară și părțile laterale cu ketchupul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
4
Coaceți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Transferați pe un platou de servire și serviți.
1
Într-o cratiță medie adăugați 1/2 cană apă, bere, zahăr brun și ceapă roșie. Condimentează cu sare și piper, după gust și amestecă pentru a combina. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Se fierbe, amestecând ocazional aproximativ 1 oră sau până când amestecul s-a îngroșat și s-a redus la aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Într-un castron mare se amestecă împreună carnea de vită măcinată, berea și condimentul la grătar până se încorporează bine. Rezervați jumătate din amestec pentru rețeta rotundă de carne 2. Formați carnea de vită rămasă în 4 porții egale și aplatizați fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
(recomandat: Catalina)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați 2 linguri de brânză în centrul fiecăruia și înfășurați marginile în jurul brânzei pentru a forma o bilă. Aplatizați fiecare minge în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Așezați pe platou și acoperiți. Refrigerați dacă nu gătiți imediat.
4
Configurați grătarul sau tigaia interioară pentru gătit direct la foc mediu-mare. Când sunteți gata să începeți grătarul, ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați chiftelele pe grătarul cu ulei fierbinte și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Serviți peste salată pe chifle prăjite acoperite cu compot de ceapă roșie.