Runda 2-Carne de bere și ceapă

Runda 2-Carne de bere și ceapă
Runda 2-Ale și ceapa fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,09 USD pe porție. O porție conține 873 calorii, 48G de proteine, și 51G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 19 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de hamburger, ceapă, condimente la grătar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Ceapă Franceză, Carne De Ceapă Franceză, și Fleică BBQ cu cartofi Creme Fraiche, mazăre unt brun cu eșalotă și inele de ceapa rosie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare se amestecă împreună carnea de vită măcinată cu toate ingredientele, cu excepția a 2 linguri de ketchup. Formați carnea de vită măcinată într-o formă de pâine pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Periați partea superioară și părțile laterale cu ketchupul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
4
Coaceți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Transferați pe un platou de servire și serviți.
1
Într-o cratiță medie adăugați 1/2 cană apă, bere, zahăr brun și ceapă roșie. Condimentează cu sare și piper, după gust și amestecă pentru a combina. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Se fierbe, amestecând ocazional aproximativ 1 oră sau până când amestecul s-a îngroșat și s-a redus la aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Într-un castron mare se amestecă împreună carnea de vită măcinată, berea și condimentul la grătar până se încorporează bine. Rezervați jumătate din amestec pentru rețeta rotundă de carne 2. Formați carnea de vită rămasă în 4 porții egale și aplatizați fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați 2 linguri de brânză în centrul fiecăruia și înfășurați marginile în jurul brânzei pentru a forma o bilă. Aplatizați fiecare minge în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Așezați pe platou și acoperiți. Refrigerați dacă nu gătiți imediat.
4
Configurați grătarul sau tigaia interioară pentru gătit direct la foc mediu-mare. Când sunteți gata să începeți grătarul, ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați chiftelele pe grătarul cu ulei fierbinte și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Serviți peste salată pe chifle prăjite acoperite cu compot de ceapă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
CompotCompot
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista