Carne de porc cu crustă de Pecan cu unt de dovleac
![Carne de porc cu crustă de Pecan cu unt de dovleac](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/104315.webp?v=1708597674)
Carnea de porc cu crustă de Pecan cu unt de dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 122G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1297 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,6 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână suc de mere, cotlet de porc, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Dovleac-brânză de capră cartof dulce "Risotto" cu carne de porc crustă de arțar-Pecan, Cotlete de porc cu crustă de Pecan, și Filet De Porc Cu Crustă De Pecan.
Instrucțiuni
Bateți împreună piureul de dovleac, sucul de mere, zahărul, cuișoarele, ghimbirul și scorțișoara într-o cratiță până se omogenizează. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când amestecul a atins consistența sosului de mere. Aproximativ 10 minute.
Între timp, pulsați nucile pecan și firimiturile de pâine într-un robot de bucătărie până când nucile pecan sunt tocate mărunt.
Se toarnă într-un vas superficial și se presează Cotletele de porc în amestec pentru a se acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați Cotletele de porc pâine și gătiți până se rumenesc pe ambele părți și fierte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți și scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Serviți Cotletele de porc cu o bucată de unt de dovleac.