Runda 2 - budincă de pâine savuroasă cu șuncă
Runda 2 - Budinca de pâine savuroasă cu șuncă necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 387 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de canolan, lapte, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Budincă De Pâine Savuroasă, Budincă De Pâine Savuroasă, și Budincă De Pâine Savuroasă Improvizată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați toată pâinea în cuburi.
Se încălzește uleiul de canola la foc mediu, se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie și translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați frunzele de cimbru și sare și piper, după gust.
Se adaugă șunca tăiată cubulețe, se amestecă pentru a se combina și se sotează încă 1 până la 2 minute.
Puneți pâinea într-un vas de copt de 9 x 13 inci și adăugați amestecul de ceapă și șuncă. Aruncați împreună.
Bateti ouale si laptele intr-un bol mic si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de pâine și se lasă să stea 15 minute.
Coaceți până când partea de sus este maro auriu și mijlocul este setat, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și serviți.