Rulourile de ouă ale lui Cindi

Rulourile de ouă ale lui Cindi
Cindi ' s Egg Rolls este un fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție conține 373 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre Chinezesc. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei, ambalaje pentru rulouri de ouă, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rulourile de ouă ale lui Cindi, Caserola Mexicană Cu Ouă, și Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de porc intr-un wok mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Într-un castron mare, amestecați varza, morcovul, ardeiul gras verde, ceapa, usturoiul și ghimbirul. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, sosul de soia și melasa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Încălziți 2 linguri de ulei în wok. Se amestecă amestecul de varză în loturi, gătind fiecare lot 3 până la 4 minute, doar până se înmoaie. Întoarceți legumele în castron și amestecați carnea de porc. Se amestecă amestecul de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Încălziți 1 litru de ulei într-o friteuză la 365 grade F (185 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
6
Așezați aproximativ 1 lingură de umplutură pe fiecare înveliș de rulou de ou. Îndoiți un colț de înveliș peste umplutură. Îndoiți părțile învelișului peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Rulați ambalaje pentru a forma rulouri de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Prăjiți rulourile de ouă în loturi în uleiul fierbinte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Se scurge pe prosoape de hârtie și se servește cu sos dulce și acru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru GarniturăFrunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista