Rulouri Semilună Aurie
Rețeta de Rulouri Semilună Aurii poate fi preparată în aproximativ 3 ore și 10 minute . O porție conține 184 de calorii , 3 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 16 cenți per porție , primești o pâine pentru 20 de persoane. Această rețetă este apreciată de 1712 gurmanzi și bucătari. Mergi la magazin și cumpără drojdie activă, apă caldă, sare și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este oferită de Allrecipes. Cu un scor de 38% , acest preparat este destul de prost. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Rulouri Semilună cu Afine și Migdale , Fursecuri Semilună fără Ouă cu Chipsuri de Ciocolată - Fursecuri fără Ouă și Năut Auriu cu Coriandru, Usturoi, Roșii Uscate la Soare și Brânză de Capră .
Instrucțiuni
Dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați zahărul, sarea, ouăle, grăsimea vegetală și 2 căni de făină. Bateți până obțineți o compoziție omogenă.
Încorporați făina rămasă până la omogenizare. Răzuiți aluatul de pe marginea bolului. Frământați aluatul, apoi acoperiți-l și lăsați-l să crească într-un loc cald până își dublează volumul (aproximativ 1 oră și jumătate).
Întindeți aluatul. Împărțiți-l în jumătate.
Rulați fiecare jumătate într-un cerc de 30 cm.
Tăiați în 10 până la 15 felii.
Rulați aluatul felii începând cu capătul lat.
Așezați chiflele cu vârful în jos pe o tavă de copt unsă. Acoperiți și lăsați să crească până își dublează volumul (aproximativ 1 oră).
Coaceți la 205 grade Celsius (400 grade F) timp de 12-15 minute sau până se rumenesc.
Ungeți blaturile cu unt când le scoateți.