Rulouri Proaspete De Crab

Rulouri Proaspete De Crab
Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, rulouri parker house, iaurt grecesc 100 și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri de primăvară cu Crab, Rulouri De Crab De Vară, și Rulouri De Primăvară De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați iaurtul, maioneza, tarhonul, sarea și usturoiul. Se amestecă până se amestecă bine. Se amestecă crabul, inimile de anghinare, țelina și ceapa verde. Acoperiți și refrigerați aproximativ 30 de minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Ceapa VerdeCeapa Verde
MaionezăMaioneză
TarhonTarhon
țelinățelină
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
CrabiCrabi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți tigaia de 10 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Ungeți untul topit pe părțile tăiate ale rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
4
Așezați părțile tăiate în tigaie; gatiti aproximativ 2 minute sau pana se prajeste.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați rulourile pe farfurii; umpleți cu amestec de salată și crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
RolaRola
CrabiCrabi
6
Se servește cu pană de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista