Rulouri lipicioase cu scorțișoară

Rulouri lipicioase cu scorțișoară
Rulourile lipicioase cu scorțișoară ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. Pentru 17 cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 de calorii, 4 g de proteine și 6 g de grăsimi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de făină, ouă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu un scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rulouri Sticky Caramel Scorțișoară, Sticky Pecan Caramel Rule și Scorțișoară Sticky, Ooey, Gooey Paleo Rule de scorțișoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și 1/4 cană de zahăr în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați zahărul rămas, laptele cald, scurtarea, sarea, ouăle și 3 căni de făină; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
4
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Loviți aluatul în jos. Împărțiți în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Rulați fiecare porție într-un format de 12 inchi. x 8 inchi. dreptunghi; uns cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
La 8 PruneLa 8 Prune
6
Rulați strâns, începând de la capătul lung. Tăiați în 1 inch. rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
7
Puneți în trei unse 11 inchi. x 7 inchi. tavi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
8
Lasam sa creasca pana aproape se dubleaza, aproximativ 30 de minute.
9
Coaceți la 350° timp de 20-30 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci. Dacă doriți, faceți glazură: bateți toate ingredientele până când rulourile sunt netede și răcite cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
La 8 PruneLa 8 Prune
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista