Rulouri lipicioase cu scorțișoară
Rulourile lipicioase cu scorțișoară ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. Pentru 17 cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 de calorii, 4 g de proteine și 6 g de grăsimi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de făină, ouă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu un scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rulouri Sticky Caramel Scorțișoară, Sticky Pecan Caramel Rule și Scorțișoară Sticky, Ooey, Gooey Paleo Rule de scorțișoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și 1/4 cană de zahăr în apă caldă.
Adăugați zahărul rămas, laptele cald, scurtarea, sarea, ouăle și 3 căni de făină; bate pana se omogenizeaza.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Loviți aluatul în jos. Împărțiți în treimi.
Rulați fiecare porție într-un format de 12 inchi. x 8 inchi. dreptunghi; uns cu unt.
Rulați strâns, începând de la capătul lung. Tăiați în 1 inch. rulouri.
Puneți în trei unse 11 inchi. x 7 inchi. tavi de copt.
Lasam sa creasca pana aproape se dubleaza, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 350° timp de 20-30 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci. Dacă doriți, faceți glazură: bateți toate ingredientele până când rulourile sunt netede și răcite cu gheață.