Rulouri Japoneze De Vită

Rulouri Japoneze De Vită
Rulouri de carne de vită japoneză ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,06 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 27 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți sulițe sparanghel, ceapă verde, fripturi rotunde de top și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Rulouri japoneze de vită și Scallion, Rulouri De Varză Japoneză, și Rulouri de vinete japoneze la grătar cu Stilton, ardei roșu și năsturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ciupercile, acoperiți și lăsați-le să transpire la foc mic până când sunt moi. Nu-i lăsați să se rumenească. Între timp, aduceți la fierbere o oală mare sau o tigaie cu apă. Scufundați sparanghelul în apa clocotită, apoi puneți-l în apă cu gheață pentru a opri gătitul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Preîncălziți broilerul cuptorului. Ungeți o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Pentru a construi rulourile, așezați fripturile plate. Dacă fripturile dvs. sunt groase, lăsați-le la o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Ungeți sosul de soia pe suprafață, apoi așezați câteva ciuperci, câteva cepe verzi și 3 sulițe de sparanghel la un capăt al fiecărei fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
6
Rotiți-vă spre celălalt capăt pentru a închide și fixați fiecare pachet cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
7
Așezați cusătura rulourilor cu fața în jos pe tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Prăjiți sub broilerul preîncălzit până se rumenesc deasupra, aproximativ 3 minute. Întoarceți rulourile și rumeniți pe cealaltă parte, încă 2 până la 3 minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult, acest lucru ar putea arde fripturile sau le-ar putea face greu de mâncat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate83
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista