Rulouri Japoneze De Vită
Rulouri de carne de vită japoneză ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,06 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 27 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți sulițe sparanghel, ceapă verde, fripturi rotunde de top și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Rulouri japoneze de vită și Scallion, Rulouri De Varză Japoneză, și Rulouri de vinete japoneze la grătar cu Stilton, ardei roșu și năsturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ciupercile, acoperiți și lăsați-le să transpire la foc mic până când sunt moi. Nu-i lăsați să se rumenească. Între timp, aduceți la fierbere o oală mare sau o tigaie cu apă. Scufundați sparanghelul în apa clocotită, apoi puneți-l în apă cu gheață pentru a opri gătitul. Pune deoparte.
Preîncălziți broilerul cuptorului. Ungeți o tigaie.
Pentru a construi rulourile, așezați fripturile plate. Dacă fripturile dvs. sunt groase, lăsați-le la o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Ungeți sosul de soia pe suprafață, apoi așezați câteva ciuperci, câteva cepe verzi și 3 sulițe de sparanghel la un capăt al fiecărei fripturi.
Rotiți-vă spre celălalt capăt pentru a închide și fixați fiecare pachet cu o scobitoare.
Așezați cusătura rulourilor cu fața în jos pe tigaia de prăjire.
Prăjiți sub broilerul preîncălzit până se rumenesc deasupra, aproximativ 3 minute. Întoarceți rulourile și rumeniți pe cealaltă parte, încă 2 până la 3 minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult, acest lucru ar putea arde fripturile sau le-ar putea face greu de mâncat.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!