Rulouri dulci și lipicioase de Caramel-alune

Rulouri dulci și lipicioase de Caramel-alune
Această rețetă face 8 porții cu 263 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, zahăr brun auriu, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel Nut dovleac Sticky Rolls cu King ' s Hawaiian Cina Rolls # KHHolidayRollCall, Rulouri Lipicioase Cu Caramel Ușor, și Rulouri Lipicioase Caramel-Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați alunele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți-le la cuptor până când sunt parfumate și aurii ușoare, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor și răciți. Se toacă fin nucile și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Ungeți ușor un vas de sticlă sau ceramică cu diametrul de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă CeramicăFormă De Plăcintă Ceramică
6
Așezați 2 1/2 linguri de unt într-o cratiță mică și amestecați la foc mediu până se topește. Se amestecă 1/4 cană zahăr brun, agave și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se toarnă amestecul de unt și zahăr în vasul de plăcintă pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
8
Presărați 1/3 cană de alune prăjite uniform peste siropul din vas și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
9
Amestecați restul de 1/4 cană de zahăr brun, scorțișoară și nucșoară într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Desfaceți ușor aluatul de rulou semilună pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și apăsați ferm și ciupiți perforațiile împreună pentru a face o bucată solidă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Brânză Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch4 Uncii De Brânză Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 12 pe 9 inci folosind un sucitor ușor aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
12
Presărați amestecul de zahăr brun uniform peste aluat până la 1/2 inci de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
13
Presărați restul de 1/3 cană de alune deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
14
Începând de la o parte scurtă, rotiți aluatul în stil rulou de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Tăiați ruloul transversal în 8 până la 10 runde, fiecare cu o lățime de aproximativ 1 inch, folosind un cuțit ascuțit. Aranjați rundele, tăiate cu fața în jos, deasupra siropului din vasul de plăcintă, cu 6 în jurul marginilor vasului și 2 în centru. Prindeți capetele deschise împreună cu vârfurile degetelor pentru a preveni dezlegarea rulourilor. Acoperiți și răciți. Poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
16
Coaceți rulourile până se rumenesc adânc deasupra și sucurile se rumenesc și clocotesc în jurul marginilor vasului, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Scoateți din cuptor și lăsați rulourile să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Așezați un platou deasupra vasului de plăcintă și rulourile inversate pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
19
Presărați ușor rulourile cu fulgii de sare de mare. Răciți rulourile timp de 10 până la 20 de minute și serviți cât sunt încă calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista