Rulouri de vară de creveți cu sos de arahide Asiatic

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre pescatarian? Rulourile de vară cu creveți cu sos asiatic de arahide ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 384 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, ghimbir, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Creveți rulouri de vară cu arahide Hoisin scufundare sos Skinnytaste, Rulouri proaspete de vară cu creveți, Mango, tăiței de alge și sos Curry de nucă de cocos-arahide, și Rulouri de vară asiatice moi cu sos de scufundare dulce și savuros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar pentru căldură medie-mare.
Așezați creveții într-un bol și aruncați cu ulei de măsline și sare și piper negru.
Grătați creveții pe grătarul preîncălzit până la opac, 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți din grătar și dați deoparte.
Combinați varza, morcovul, usturoiul, 1 lingură de ghimbir, sosul teriyaki și sucul de lămâie într-un bol, amestecați bine.
Lucrul cu unul câte unul, hârtie de orez umed cu apă și se așeză pe o suprafață curată.
Așezați un sfert din amestecul de varză în centrul hârtiei, deasupra cu un sfert din creveți. Formați umplutura într-o formă de jurnal și rotiți hârtia de orez în jurul umpluturii, învelind capetele în timp ce mergeți. Repetați cu hârtiile de orez rămase.
Bateți împreună untul de arahide, sosul teriyaki, uleiul de susan, sosul fierbinte, usturoiul, 1 lingură de ghimbir, sare și piper. Feliați rulourile în jumătate pe un unghi și serviți cu sosul de arahide pe lateral.