Rulouri de vară de creveți cu sos de arahide Asiatic
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre pescatarian? Rulourile de vară cu creveți cu sos asiatic de arahide ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 384 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, ghimbir, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Creveți rulouri de vară cu arahide Hoisin scufundare sos Skinnytaste, Rulouri proaspete de vară cu creveți, Mango, tăiței de alge și sos Curry de nucă de cocos-arahide, și Rulouri de vară asiatice moi cu sos de scufundare dulce și savuros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2
Așezați creveții într-un bol și aruncați cu ulei de măsline și sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Grătați creveții pe grătarul preîncălzit până la opac, 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți din grătar și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Combinați varza, morcovul, usturoiul, 1 lingură de ghimbir, sosul teriyaki și sucul de lămâie într-un bol, amestecați bine.
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lucrul cu unul câte unul, hârtie de orez umed cu apă și se așeză pe o suprafață curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Așezați un sfert din amestecul de varză în centrul hârtiei, deasupra cu un sfert din creveți. Formați umplutura într-o formă de jurnal și rotiți hârtia de orez în jurul umpluturii, învelind capetele în timp ce mergeți. Repetați cu hârtiile de orez rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
(rezervati 1 Lingura)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Bateți împreună untul de arahide, sosul teriyaki, uleiul de susan, sosul fierbinte, usturoiul, 1 lingură de ghimbir, sare și piper. Feliați rulourile în jumătate pe un unghi și serviți cu sosul de arahide pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.