Rulouri De Vară Cu Creveți
Creveți role de vară este un lactate gratuit hor d ' oeuvre. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână ambalaje rotunde din hârtie de orez, zahăr, sos de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Vară Cu Creveți, Rulouri de vară cu creveți și Avocado, și Rulouri de vară vietnameze cu creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți sosul: Macinați alunele într-un robot de bucătărie.
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați pasta de curry și gătiți 1 minut.
Adăugați sosul de pește și gătiți încă 1 minut.
Adăugați arahidele măcinate și gătiți, amestecând, aproximativ 4 minute.
Presărați zahărul și gătiți încă 1 până la 2 minute. Se amestecă laptele de nucă de cocos, bulionul de pui și sosul hoisin. Reduceți căldura la minim și fierbeți până la grosime, aproximativ 20 de minute.
Faceți rulourile: umpleți o cratiță cu apă și condimentați cu sare.
Adăugați oțetul, zahărul și boabele de piper și dați la fiert la foc mare.
Adăugați creveții și fierbeți până la roz, 2 minute.
Scurgeți și rulați sub apă rece. Cojiți creveții, apoi înjumătățiți pe lungime și devein. Acoperiți și răciți.
Gatiti taiteii de orez pe masura ce eticheta directioneaza, apoi scurgeti.
Tăiați castravetele și căpșunile în bețe de chibrit și aruncați cu 1 linguriță de sare într-un bol. Pe rând, înmuiați un înveliș de hârtie de orez în apă caldă până când este flexibil, 30 de secunde, apoi așezați-l pe o tăietură și uscați-l. Aranjați 3 jumătăți de creveți peste mijlocul ambalajului; deasupra cu niște tăiței, ierburi, castraveți, scallions și salată. Îndoiți partea inferioară a ambalajului peste umplutură, apoi pliați în lateral și rotiți-vă într-un pachet strâns.
Se taie în jumătate; se servește cu sosul de arahide.
Fotografie realizată de Con Poulos
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa