Rulouri De Varză Umplute
Rulourile de varză umplute sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână sare, apă, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal foarte prietenos cu bugetul. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 33%. Încercați Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, Rulouri De Varză Umplute, și Rulouri De Varză Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți apa la fierbere.
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Aduceți la fierbere o cratiță mare, largă, cu apă ușor sărată.
Adăugați frunze de varză și gătiți timp de 2 până la 4 minute sau până se înmoaie; scurgere.
Într-un bol mediu de amestecare, combinați carnea de vită măcinată, 1 cană de orez fiert, ceapă, ou, sare și piper, împreună cu 2 linguri de supă de roșii.
Împărțiți amestecul de vită uniform între frunzele de varză.
Rulați-le și fixați-le cu scobitori sau sfoară.
Într-o tigaie mare la foc mediu, așezați rulourile de varză și turnați supa de roșii rămasă deasupra. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de aproximativ 40 de minute, amestecând și ungând des cu lichidul.