Rulouri De Scorțișoară De Modă Veche
Rulourile de scorțișoară de modă veche sunt un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 187 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 26 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr granulat, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rulouri De Scorțișoară De Modă Veche, Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața, și Rulouri De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de făină, 1/3 cană zahăr granulat, sarea și drojdia cu o lingură de lemn până se amestecă bine. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți laptele la foc mediu până când este foarte cald și un termometru cu citire instantanee citește 120 F până la 130 F.
Adăugați laptele cald, 1/4 cană de unt și ou în amestecul de făină. Bateți cu un mixer electric la viteză mică 1 minut, oprindu-vă frecvent pentru a răzui aluatul din partea și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul de făină este umezit. Bateți la viteză medie 1 minut, oprindu-vă frecvent pentru a răzui bolul. Cu o lingură de lemn, amestecați suficient din făina rămasă, aproximativ 1/2 cană odată, până când aluatul este moale, lasă partea bolului și este ușor de manevrat (aluatul poate fi ușor lipicios).
Presărați ușor făina pe un blat sau o tăietură mare.
Așezați aluatul pe suprafața făinoasă. Frământați plierea aluatului spre dvs., apoi cu călcâiele mâinilor, împingând aluatul departe de dvs. cu o mișcare scurtă de balansare. Mutați aluatul un sfert de tură și repetați. Continuați să frământați aproximativ 5 minute, stropind suprafața cu mai multă făină dacă aluatul începe să se lipească, până când aluatul este neted și elastic. Pulverizați un castron mare cu spray-ul de gătit.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic; lăsați să crească într-un loc cald aproximativ 1 oră 30 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. Aluatul este gata dacă rămâne o indentare când apăsați vârful degetelor aproximativ 1/2 inch în aluat.
Într-un castron mic, amestecați 1/2 zahăr și scorțișoara; pus deoparte. Pulverizați partea inferioară și părțile laterale ale unei tigaie de 13x9 inci cu spray-ul de gătit.
Presărați ușor făina pe un blat sau o tăietură mare. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a-l dezumfla. Trageți aluatul departe de partea laterală a bolului și așezați-l pe suprafața făinoasă.
Folosind mâinile sau un sucitor, aplatizați aluatul într-un dreptunghi de 15x10 inci.
Întindeți 1/4 cană de unt peste aluat până la 1/2 inch de margini.
Se presară cu amestec de zahăr-scorțișoară, stafide și nuci. Începând de la o latură de 15 inci, rulați aluatul strâns. Prindeți marginea aluatului în rolă pentru a sigila marginea. Întindeți și formați rola până la uniformizare și are o lungime de 15 inci. Folosind un cuțit ascuțit sau o lungime de ață dentară, tăiați rola în felii de 15 (1 inch).
Așezați feliile ușor depărtate în tigaie. Acoperiți tigaia ușor cu folie de plastic; lăsați să crească într-un loc cald aproximativ 30 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Îndepărtați folia de plastic.
Mutați suportul cuptorului în poziția de mijloc a cuptorului.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat rulourile din tigaie; așezați partea dreaptă în sus pe un suport de răcire. Se răcește 5 minute.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până se omogenizează, adăugând suficient lapte, astfel încât glazura să fie suficient de subțire pentru a stropi. Peste rulourile calde, stropiți glazura din vârful unei lingurițe de veselă, mișcând lingura înainte și înapoi pentru a face linii subțiri de glazură.