Rulouri De Scorțișoară De Modă Veche

Rulouri De Scorțișoară De Modă Veche
Rulourile de scorțișoară de modă veche sunt un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 187 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 26 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr granulat, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rulouri De Scorțișoară De Modă Veche, Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața, și Rulouri De Modă Veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de făină, 1/3 cană zahăr granulat, sarea și drojdia cu o lingură de lemn până se amestecă bine. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți laptele la foc mediu până când este foarte cald și un termometru cu citire instantanee citește 120 F până la 130 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați laptele cald, 1/4 cană de unt și ou în amestecul de făină. Bateți cu un mixer electric la viteză mică 1 minut, oprindu-vă frecvent pentru a răzui aluatul din partea și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul de făină este umezit. Bateți la viteză medie 1 minut, oprindu-vă frecvent pentru a răzui bolul. Cu o lingură de lemn, amestecați suficient din făina rămasă, aproximativ 1/2 cană odată, până când aluatul este moale, lasă partea bolului și este ușor de manevrat (aluatul poate fi ușor lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați ușor făina pe un blat sau o tăietură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Așezați aluatul pe suprafața făinoasă. Frământați plierea aluatului spre dvs., apoi cu călcâiele mâinilor, împingând aluatul departe de dvs. cu o mișcare scurtă de balansare. Mutați aluatul un sfert de tură și repetați. Continuați să frământați aproximativ 5 minute, stropind suprafața cu mai multă făină dacă aluatul începe să se lipească, până când aluatul este neted și elastic. Pulverizați un castron mare cu spray-ul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic; lăsați să crească într-un loc cald aproximativ 1 oră 30 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. Aluatul este gata dacă rămâne o indentare când apăsați vârful degetelor aproximativ 1/2 inch în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Într-un castron mic, amestecați 1/2 zahăr și scorțișoara; pus deoparte. Pulverizați partea inferioară și părțile laterale ale unei tigaie de 13x9 inci cu spray-ul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Presărați ușor făina pe un blat sau o tăietură mare. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a-l dezumfla. Trageți aluatul departe de partea laterală a bolului și așezați-l pe suprafața făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Folosind mâinile sau un sucitor, aplatizați aluatul într-un dreptunghi de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
9
Întindeți 1/4 cană de unt peste aluat până la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Se presară cu amestec de zahăr-scorțișoară, stafide și nuci. Începând de la o latură de 15 inci, rulați aluatul strâns. Prindeți marginea aluatului în rolă pentru a sigila marginea. Întindeți și formați rola până la uniformizare și are o lungime de 15 inci. Folosind un cuțit ascuțit sau o lungime de ață dentară, tăiați rola în felii de 15 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
11
Așezați feliile ușor depărtate în tigaie. Acoperiți tigaia ușor cu folie de plastic; lăsați să crească într-un loc cald aproximativ 30 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
13
Mutați suportul cuptorului în poziția de mijloc a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat rulourile din tigaie; așezați partea dreaptă în sus pe un suport de răcire. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până se omogenizează, adăugând suficient lapte, astfel încât glazura să fie suficient de subțire pentru a stropi. Peste rulourile calde, stropiți glazura din vârful unei lingurițe de veselă, mișcând lingura înainte și înapoi pentru a face linii subțiri de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
17
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista