Rulouri De Scorțișoară Cu Nucă De Mere
Rulourile de scorțișoară cu nucă de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 612 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de zahăr, rulouri semilună, măr delicios auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Scorțișoară de nucă și mere, Rulouri de scorțișoară umplute cu mere cu Topping de nuc de arțar, și Rulouri De Scorțișoară Cu Stafide De Nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Rulați 1 cutie de semilună pe o tăietură. Faceți o singură bucată de aluat rulând aluatul cu un sucitor pe un dreptunghi de 9x13 inci; asigurați-vă că cusăturile nu se separă. Repetați cu cutia rămasă de rulouri semilună. Puneți 1 foaie de aluat deasupra celeilalte pentru a face o crustă dublă.
Se amestecă 1/2 cană zahăr alb, zahăr brun, scorțișoară, nuci zdrobite și mere tăiate cubulețe într-un castron.
Presărați uniform peste aluat.
Rulați aluatul pe lungime, astfel încât să ajungeți cu un tub lung.
Tăiați în felii de 1 inch.
Așezați rulourile în vasul pregătit cu fața în sus.
Topiți untul cu 1 1/2 cană de zahăr alb într-o cratiță la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati pana cand zaharul se dizolva complet, aproximativ 5 minute.
Scoateți cratița de pe foc și bateți sifonul cu aromă de citrice în amestecul de unt; se toarnă peste rulouri de scorțișoară.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și nu mai este aluat la mijloc, aproximativ 30 de minute. Se lasă deoparte să se răcească ușor, 5 până la 10 minute. Întoarceți rulourile din vasul de copt pe foaia de copt și lăsați sosul lipicios să picure peste rulouri.