O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 36 calorii. Această rețetă servește 45 și costă 17 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână un amestec de umplutură pentru aragaz, ouă, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Aragaz, Cotlete De Porc Umplute Cu Aragaz, și Rulouri De Pui Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați amestecul de umplutură și apa într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Umplutură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să stea 5 min. Se amestecă ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Așezați puiul, părțile superioare în jos, pe tăbliță; se întinde cu amestec de umplutură. Începând de la un capăt scurt, înfășurați strâns fiecare piept de pui; așezați, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Spray De Gătit
Umplutură
Pui întreg
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tava De Copt
5
Se amestecă supa și laptele; se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Lapte
Supă
6
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
7
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când puiul este gata (165F).