Rulouri De Pui Cordon Bleu Cu Aragaz Lent
O porție conține 354 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piept de pui, pudră de ceapă, marinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cordon Bleu De Pui Cu Aragaz Lent – 7 Puncte, Rulouri De Cordon Bleu De Pui, și Rulouri rapide și ușoare de Cordon Bleu de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; începând din centrul sânului, bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Așezați 1/2 felie de șuncă și 1/2 felie de brânză pe fiecare sân.
Rulați, pliați în laturi.
Așezați rolele, cu cusătura în jos, într-un singur strat în aragazul lent. În castron mediu, amestecați ingredientele rămase; lingura peste pui.
Capac; gatiti la foc mic setarea 3 ore 30 minute la 4 ore 30 minute.
Scoateți rolele de la aragaz la placa de tăiere. Bateți sosul în aragaz cu sârmă până se omogenizează. Puneți aproximativ 1/3 cană de sos pe fiecare din cele 6 farfurii.
Tăiați fiecare rulou transversal în felii subțiri; aranjați pe Sos.