Rulouri de primăvară Spam și ananas cu sos dulce și acru de casă

Rulouri de primăvară Spam și ananas cu sos dulce și acru de casă
Spam și ananas rulouri de primăvară cu sos dulce și acru de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 465 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, oțet de cidru, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri de primăvară cu creveți și legume crocante cu sos de Chili dulce și acru, Rulouri de primăvară de curcan rămase cu sos de scufundare dulce și acru de afine, și Rulouri de primăvară de creveți Tandoori cu sos de ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul dulce și acru: combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru GarniturăFrunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați sucul de ananas, oțetul, sosul de soia, zahărul brun, ghimbirul, usturoiul și fulgii de ardei roșu într-o cratiță mică la foc moderat și aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Amestecați suspensia de amidon de porumb în cratiță, reduceți focul la minim și fierbeți până când sosul se îngroașă, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți sosul de pe foc și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire. Sosul va continua să se îngroașe puțin mai mult pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Pentru primăvară
5
Rulouri: feliați spamul în 6 bucăți egale de aproximativ 1/2 inch grosime fiecare, apoi tăiați fiecare felie în jumătate pentru a produce 12 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
SpamSpam
6
Curățați și miezuiți ananasul și tăiați ananasul pentru a produce 12 bucăți egale, care au fiecare aproximativ aceeași dimensiune ca feliile de Spam (aproximativ 1/2 inch grosime, 1/2 inch lățime, 4 inci lungime). Veți avea nevoie doar de aproximativ jumătate din bucățile de ananas. Rezervați cealaltă jumătate pentru a servi cu rulourile de primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
SpamSpam
7
Înmuiați o parte a feliilor de Ananas în semințele de susan prăjite și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
8
Așezați 1 înveliș cu arc pe o suprafață de lucru curată și uscată, astfel încât un colț al ambalajului să fie îndreptat spre dvs. (poziționat ca un diamant, mai degrabă decât un pătrat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
9
Așezați o felie de Spam, o felie de ananas acoperită cu susan și o parte din ceapa verde feliată chiar sub punctul de mijloc al diamantului, cel mai aproape de colțul îndreptat spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
SpamSpam
10
Luați colțul cel mai apropiat de dvs. și rulați-l și peste umplutură, până când rămâne jumătate din ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
11
Îndoiți colțurile din stânga și din dreapta ale ambalajului peste umplutură. Folosind degetele sau o perie de patiserie, tamponați marginile ambalajului cu apă, apoi continuați să rulați ruloul de primăvară spre colțul final din partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
12
Așezați ruloul de arc finit deoparte, sub un prosop umed și continuați să rulați restul rulourilor de arc până când s-a folosit toată umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
13
Turnați suficient ulei într-o tigaie mare și grea pentru a ajunge la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Încălziți uleiul la foc moderat până când ajunge la o temperatură de 350 F pe un termometru prăjit sau citit instant. Prăjiți rulourile de primăvară în loturi de patru, rotind ocazional, până devin aurii și crocante, în total 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
15
Transferați rulourile de primăvară prăjite pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
16
Serviți imediat cu sos dulce și acru și orice bețișoare suplimentare de ananas acoperite cu susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru GarniturăFrunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista