Rulouri de primăvară Spam și ananas cu sos dulce și acru de casă

Spam și ananas rulouri de primăvară cu sos dulce și acru de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 465 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, oțet de cidru, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri de primăvară cu creveți și legume crocante cu sos de Chili dulce și acru, Rulouri de primăvară de curcan rămase cu sos de scufundare dulce și acru de afine, și Rulouri de primăvară de creveți Tandoori cu sos de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sosul dulce și acru: combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic și dați deoparte.
Combinați sucul de ananas, oțetul, sosul de soia, zahărul brun, ghimbirul, usturoiul și fulgii de ardei roșu într-o cratiță mică la foc moderat și aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Amestecați suspensia de amidon de porumb în cratiță, reduceți focul la minim și fierbeți până când sosul se îngroașă, 3-5 minute.
Scoateți sosul de pe foc și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire. Sosul va continua să se îngroașe puțin mai mult pe măsură ce se răcește.
Rulouri: feliați spamul în 6 bucăți egale de aproximativ 1/2 inch grosime fiecare, apoi tăiați fiecare felie în jumătate pentru a produce 12 bucăți egale.
Curățați și miezuiți ananasul și tăiați ananasul pentru a produce 12 bucăți egale, care au fiecare aproximativ aceeași dimensiune ca feliile de Spam (aproximativ 1/2 inch grosime, 1/2 inch lățime, 4 inci lungime). Veți avea nevoie doar de aproximativ jumătate din bucățile de ananas. Rezervați cealaltă jumătate pentru a servi cu rulourile de primăvară.
Înmuiați o parte a feliilor de Ananas în semințele de susan prăjite și puneți-le deoparte.
Așezați 1 înveliș cu arc pe o suprafață de lucru curată și uscată, astfel încât un colț al ambalajului să fie îndreptat spre dvs. (poziționat ca un diamant, mai degrabă decât un pătrat).
Așezați o felie de Spam, o felie de ananas acoperită cu susan și o parte din ceapa verde feliată chiar sub punctul de mijloc al diamantului, cel mai aproape de colțul îndreptat spre dvs.
Luați colțul cel mai apropiat de dvs. și rulați-l și peste umplutură, până când rămâne jumătate din ambalaj.
Îndoiți colțurile din stânga și din dreapta ale ambalajului peste umplutură. Folosind degetele sau o perie de patiserie, tamponați marginile ambalajului cu apă, apoi continuați să rulați ruloul de primăvară spre colțul final din partea de sus.
Așezați ruloul de arc finit deoparte, sub un prosop umed și continuați să rulați restul rulourilor de arc până când s-a folosit toată umplutura.
Turnați suficient ulei într-o tigaie mare și grea pentru a ajunge la o adâncime de 1 inch.
Încălziți uleiul la foc moderat până când ajunge la o temperatură de 350 F pe un termometru prăjit sau citit instant. Prăjiți rulourile de primăvară în loturi de patru, rotind ocazional, până devin aurii și crocante, în total 3 până la 4 minute.
Transferați rulourile de primăvară prăjite pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Serviți imediat cu sos dulce și acru și orice bețișoare suplimentare de ananas acoperite cu susan.