Roll-up-urile de pește necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă pescatariană servește 12 și costă $1.26 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, talpă de file, biscuiți rotunzi cu unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, și Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Înveliți ușor o tigaie de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adaugă ceapa și se sotează 1 minut. Se amestecă carnea de crab, pătrunjelul, praful de usturoi sare și piper și se gătește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praf De Usturoi
Crabmeat
Pătrunjel
Ceapă
4
Se ia de pe foc și se amestecă biscuiții zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
5
Se întinde amestecul peste File; se presară cu suc de lămâie și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Suc De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Rulați filetele, sigilați cu scobitori și puneți-le în vasul de copt pregătit. Punctați fiecare rulou cu unt și acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Scobitori
Folie De Aluminiu
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 17 minute până când fulgii de pește.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.