Rulouri de măsline și Asiago

Rulouri de măsline și Asiago
Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 151 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză asiago, lapte, albuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Easy Asiago-Rulouri De Măsline, Tapenadă de anghinare și măsline verzi cu Asiago, și Rigatoni cu Pesto verde de măsline-migdale și brânză Asiago pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați făină, lapte și următoarele 3 ingrediente (lapte prin ulei); bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți aluatul în jos. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Aranjați măslinele peste aluat; frământați ușor de 4 până la 5 ori sau până când măslinele sunt încorporate în aluat. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
AluatAluat
PunchPunch
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Puneți aluatul în jos. Împărțiți aluatul în 16 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), rulați fiecare porție într-o bilă de 2 inci. Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
8
Așezați pe foi de copt acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Tăiați un "X" adânc de 1/4 inch în partea de sus a fiecărei role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Combinați apa și albușul de ou; periați peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
RolaRola
ApăApă
11
Coaceți la 375 timp de 18 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se scoate din cuptor; se presară imediat cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate12
Revista