Rulouri de măsline și Asiago
Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 151 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză asiago, lapte, albuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Easy Asiago-Rulouri De Măsline, Tapenadă de anghinare și măsline verzi cu Asiago, și Rigatoni cu Pesto verde de măsline-migdale și brânză Asiago pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină, lapte și următoarele 3 ingrediente (lapte prin ulei); bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Aranjați măslinele peste aluat; frământați ușor de 4 până la 5 ori sau până când măslinele sunt încorporate în aluat. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți aluatul în jos. Împărțiți aluatul în 16 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), rulați fiecare porție într-o bilă de 2 inci. Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase.
Așezați pe foi de copt acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Tăiați un "X" adânc de 1/4 inch în partea de sus a fiecărei role.
Combinați apa și albușul de ou; periați peste rulouri.
Coaceți la 375 timp de 18 minute sau până se rumenesc.
Se scoate din cuptor; se presară imediat cu brânză.