Rulouri De Legume Proaspete
Rulourile de legume proaspete necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 82 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă, hârtie rotundă de orez, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce e bine. Încercați Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața, Rulouri Proaspete De Primăvară, și Rulouri Proaspete De Cambulă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti rulouri, combinați ciupercile și apa clocotită pentru a acoperi într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Scurgeți și tăiați subțire ciupercile.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, ghimbir și usturoi; se prăjește 2 minute.
Combinați amestecul de ciuperci, bok choy, morcovul, mugurii de fasole, ceapa verde și semințele de susan într-un castron mare; pus deoparte.
Adăugați apă rece într-un vas mare, puțin adânc, la o adâncime de 1 inch.
Așezați 1 foaie de hârtie de orez în vasul cu apă.
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie.
Așezați foaia de hârtie de orez pe o suprafață plană. Lingură aproximativ 1/3 cană amestec de legume în centrul foii. Îndoiți părțile laterale ale foii peste umplutură și înfășurați moda cu jeleu. Apăsați ușor cusătura pentru a sigila; așezați, cusătura în jos, pe un platou de servire (capac pentru a nu se usca). Repetați procedura cu hârtia de orez rămasă și amestecul de legume. Feliați fiecare rolă în jumătate transversal.
Pentru a pregăti sosul, combinați sosul hoisin și ingredientele rămase într-un castron mic.