Rulourile de legume proaspete necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 82 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă, hârtie rotundă de orez, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce e bine. Încercați Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața, Rulouri Proaspete De Primăvară, și Rulouri Proaspete De Cambulă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti rulouri, combinați ciupercile și apa clocotită pentru a acoperi într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți și tăiați subțire ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ciuperci, ghimbir și usturoi; se prăjește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Se ia de pe foc.
6
Combinați amestecul de ciuperci, bok choy, morcovul, mugurii de fasole, ceapa verde și semințele de susan într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
5 Uncii De Ceață Tocată
Bok Choy
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați apă rece într-un vas mare, puțin adânc, la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Așezați 1 foaie de hârtie de orez în vasul cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie.
10
Așezați foaia de hârtie de orez pe o suprafață plană. Lingură aproximativ 1/3 cană amestec de legume în centrul foii. Îndoiți părțile laterale ale foii peste umplutură și înfășurați moda cu jeleu. Apăsați ușor cusătura pentru a sigila; așezați, cusătura în jos, pe un platou de servire (capac pentru a nu se usca). Repetați procedura cu hârtia de orez rămasă și amestecul de legume. Feliați fiecare rolă în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Pentru a pregăti sosul, combinați sosul hoisin și ingredientele rămase într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se servește cu rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale