Rulouri De Lasagna

Rulouri De Lasagna
Lasagna role ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 578 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 148 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper, tăiței de lasagna, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Rulouri De Lasagna, Rulouri De Lasagna, și Rulouri De Lasagna.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face sosul: topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați făina și amestecați timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Bateți laptele. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Bateți sosul până se fierbe și este gros și neted, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Bateți sarea, piperul și nucșoara în sosul bechamel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Bateți ricotta, spanacul, 1 cană parmezan, prosciutto, oul, sarea și piperul într-un bol mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Prin TortPrin Tort
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați o lingură sau 2 de ulei într-o oală mare cu apă sărată clocotită. Fierbeți tăiței până când sunt doar fragede, dar totuși ferme pentru a mușca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Scurgere. Aranjați tăiței într-un singur strat pe o foaie de copt pentru a preveni lipirea acestora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
11
Ungeți un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 pe 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
12
Se toarnă sosul bechamel peste fundul vasului pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Întindeți 4 tăiței de lasagna pe o suprafață de lucru, apoi întindeți o lingură mare (în valoare de aproximativ 3 linguri) de amestec de ricotta uniform pe fiecare tăiței. Începând de la 1 capăt, rotiți fiecare tăiței ca o rolă de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Prin TortPrin Tort
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
14
Așezați rulourile de lasagna cu cusătura în jos, fără a atinge, deasupra sosului bechamel din vas. Repetați cu restul de tăiței și amestecul de ricotta. Se toarna 1 cana de sos marinara peste rulourile de lasagna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Prin TortPrin Tort
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
15
Presărați mozzarella și restul de 2 linguri de parmezan peste rulourile de lasagna. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
16
Coaceți până se încălzește și bulele de sos, aproximativ 20 de minute. Descoperiți și coaceți până când brânza de deasupra devine aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
17
Lăsați să stea 10 minute. Între timp, încălziți sosul marinara rămas într-o cratiță mică grea la foc mediu până la cald și serviți alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista