Rulouri De Lasagna
Lasagna role ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 578 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 148 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper, tăiței de lasagna, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Rulouri De Lasagna, Rulouri De Lasagna, și Rulouri De Lasagna.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru a face sosul: topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic.
Adăugați făina și amestecați timp de 3 minute.
Bateți laptele. Creșteți căldura la mediu-mare.
Bateți sosul până se fierbe și este gros și neted, aproximativ 3 minute.
Bateți sarea, piperul și nucșoara în sosul bechamel.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Bateți ricotta, spanacul, 1 cană parmezan, prosciutto, oul, sarea și piperul într-un bol mediu pentru a amesteca.
Adăugați o lingură sau 2 de ulei într-o oală mare cu apă sărată clocotită. Fierbeți tăiței până când sunt doar fragede, dar totuși ferme pentru a mușca.
Scurgere. Aranjați tăiței într-un singur strat pe o foaie de copt pentru a preveni lipirea acestora.
Ungeți un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 pe 2 inci.
Se toarnă sosul bechamel peste fundul vasului pregătit.
Întindeți 4 tăiței de lasagna pe o suprafață de lucru, apoi întindeți o lingură mare (în valoare de aproximativ 3 linguri) de amestec de ricotta uniform pe fiecare tăiței. Începând de la 1 capăt, rotiți fiecare tăiței ca o rolă de jeleu.
Așezați rulourile de lasagna cu cusătura în jos, fără a atinge, deasupra sosului bechamel din vas. Repetați cu restul de tăiței și amestecul de ricotta. Se toarna 1 cana de sos marinara peste rulourile de lasagna.
Presărați mozzarella și restul de 2 linguri de parmezan peste rulourile de lasagna. Acoperiți bine cu folie.
Coaceți până se încălzește și bulele de sos, aproximativ 20 de minute. Descoperiți și coaceți până când brânza de deasupra devine aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Lăsați să stea 10 minute. Între timp, încălziți sosul marinara rămas într-o cratiță mică grea la foc mediu până la cald și serviți alături.