Rulouri De Cârnați
Rulouri de cârnați ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 207 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 48 de cenți pe porție. Un amestec de cimbru, salvie, muștar Dijon neted și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați (nu)rulouri de cârnați-rulouri de patiserie cu linte franceză cu Le conservate, Rulouri De Linte Cu Ciuperci (Rulouri De Cârnați Vegetarieni), și Rulouri De Linte Cu Ciuperci (Rulouri De Cârnați Vegetarieni) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați capetele carcaselor de cârnați. Stoarceți carnea și aruncați carcasele. Într-un castron, amestecați cârnați, ceapă, cimbru, salvie și piper roșu zdrobit. Puneți amestecul deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 204°.lucrând pe o suprafață de lucru ușor făinată, derulați 1 foaie de foietaj, astfel încât o parte lungă să fie lângă dvs. Împărțiți aluatul orizontal în 2 dreptunghiuri lungi. Repetați cu foaia rămasă de patiserie.
Periați fiecare dreptunghi cu 2 lingurițe. muștar.
Tăiați 6 benzi verticale de 1 1/2 inch din fiecare dreptunghi și aruncați orice exces de patiserie.
Așezați 1 Lingură. amestec cârnați în centrul fiecărei benzi și, începând de la un capăt, rola aluatul în jurul amestecului, apăsând cusătură pentru a sigila.
Așezați fiecare rolă cu cusătura în jos pe o foaie de copt cu margini. Repetați cu fâșiile rămase și cârnații.
Coaceți rulourile până când patiseria este umflată și aurie, 20 de minute.
Lăsați să se răcească 5 minute înainte de servire.