Rulouri De Coroană De Vacanță
Această rețetă face 8 porții cu 346 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cimbru, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coroană De Vacanță, Brownies De Coroană De Vacanță, și Cookie-Uri De Coroană De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului la mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți o tigaie Bundt de 12 căni cu 4 linguri de unt topit.
Combinați brânza, usturoiul și ierburile într-un castron mic. Pune deoparte.
Deschideți conservele de biscuiți și separați fiecare biscuit.
Rotiți biscuiții în bile. Scufundați fiecare bilă în 1/2 cană de unt topit, apoi în amestecul de brânză-plantă, asigurându-vă că întreaga bilă este acoperită.
Se pune în tigaia pregătită. Repetați cu biscuiții rămași până când ați umplut tigaia cu bile de aluat acoperite cu unt și ierburi. Bilele de aluat se vor suprapune.
Se introduce la cuptor și se coace 35 de minute. Se răcește în tigaie, apoi se întoarce pe un piedestal de tort. Permiteți oaspeților să-și folosească mâinile pentru a rupe o rolă pentru a se bucura.