Rulouri clasice de scorțișoară
Rulourile clasice cu scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Această rețetă servește 24 și costă 22 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 293 de calorii. 643 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați drojdia activă fleischmann®, cartofi, apă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 40%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum rulourile clasice cu scorțișoară, rulourile clasice cu scorțișoară și rulourile clasice cu scorțișoară.
Instrucțiuni
Combinați cartofii, apa de cartofi, untul, zahărul, sarea și apa fierbinte într-un castron mare. Se amestecă până se topește untul; se lasa deoparte si se lasa sa se raceasca.
Combinați drojdia și 1/2 cană de apă caldă într-un castron mic.
Lăsați să se odihnească 5 minute.
Adăugați ouăle, 2 căni de făină și amestec de drojdie la amestecul de cartofi. Bateți până se amestecă bine. Continuați să adăugați făină, câte 1 cană până când se formează un aluat moale.
Frământați pe o suprafață ușor înfăinată până când este netedă și elastică (aproximativ 4 până la 6 minute), SAU frământați cu mixerul electric folosind cârligul de aluat.
Puneți într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se pentru a acoperi. Acoperi.
Lăsați să crească într-o zonă caldă, fără curent de aer, aproximativ 1 oră, până când își dublează volumul. Punem aluatul în jos; împărțiți în jumătate.
Rulați o porție de aluat pe o suprafață ușor înfăinată până la un dreptunghi de 12 x 18 inci.
Se unge cu jumătate de unt.
Combinați zahărul și scorțișoara; se presara jumatate din amestec pe suprafata.
Rulați strâns pe lungime, etanșând marginile.
Puneți într-o tavă unsă de 13 x 9 inci. Repetați cu aluatul rămas. Acoperi.
Lăsați să crească 30 până la 45 de minute până aproape că se dublează.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 350 de grade F timp de 25 până la 30 de minute.
Se răcește timp de 15 minute.
Combinați ingredientele pentru glazură și turnați peste rulouri.