Rulouri Calde De Homar Cu Unt În Stil Connecticut
Connecticut stil cald cu unt homar role este un pescatarian felul principal. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 536 calorii, 30g de proteine, și 27G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați homar, Chifle hot dog top-split, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Rola de homar fierbinte în stil Connecticut cu unt de lămâie coriandru, Rulouri Clasice De Homar Cu Unt, și Rulouri/Chifle Hot Dog În Stil New England(Pentru Rulouri De Homar Etc.).
Instrucțiuni
Ucideți fiecare homar apăsând vârful unui cuțit greu de bucătar în crăpătura chiar în spatele ochilor din Centrul carapacei. Apăsați ferm, apoi împărțiți capul în jumătate. Folosind prosoape de bucătărie, răsuciți coada și ghearele (inclusiv articulațiile) din carapace. Salvați carapace pentru o altă utilizare. Apăsați fiecare coadă plat pe tăbliță și introduceți frigarui de lemn pe toată lungimea lor pentru a le menține drepte.
Așezați o inserție de abur în fundul unei oale mari cu capac și adăugați 1 inch de apă. Se aduce la fierbere la foc mare.
Adăugați un singur strat de gheare și picioare de homar (aproximativ jumătate din homar) și acoperiți oala.
Lăsați aburul exact două minute.
Transferați homarii să se scufunde și să se așeze sub apă rece. Întoarceți lichidul la fierbere și repetați cu cozile și ghearele de homar rămase.
De îndată ce homarul este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți carnea din coajă folosind foarfece de bucătărie, biscuiți de homar și/sau partea din spate a unui satâr greu pentru a ajuta la crăparea cojilor (este în regulă dacă carnea devine puțin mutilată). Tăiați aproximativ în bucăți de mușcătură și așezați pe un strat dublu de prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie cu fund greu de 12 inci la foc mediu-mic. Rotiți pentru a acoperi tigaia.
Adăugați patru chifle cu o parte tăiată în jos. Gatiti, apasand usor chiflele si mutandu-le in jurul tigaiei pana se rumenesc pe prima parte.
Scoateți din tigaie, adăugați încă o lingură de unt și prăjiți a doua parte. Repetați cu al doilea lot de chifle.
Topiți untul rămas în tigaie la foc mediu. De îndată ce untul este topit, adăugați carne de homar. Gatiti, aruncand constant si folosind o lingura pentru a plia usor carnea si untul peste sine int he skillet pana cand homarul este in mare parte opac (untul nu ar trebui sa sizzle), aproximativ 3 minute.
Adăugați verdeață de scallion și continuați să gătiți până când homarul este gătit, cu aproximativ 1 minut mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper.
Împărțiți uniform umplutura de homar între rulouri. Lingurați excesul de sucuri peste fiecare rulou.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 70 de dolari.
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.Stea strălucitoare cu o margine argintie. Acest vin este derivat din struguri crescuți într-un climat orientat spre sud și sud-vest situat în cel mai mare Grand Cru din Chablis, Les Clos. Oferă un nas foarte copt de fructe de piatră cu pulpă galbenă, în special piersici, cu o notă de caise. Acesta este un vin complex, cu generozitate și o mulțime de fructe coapte, senzație de gură bună și un finisaj glorios.