Rulou De Tort Umplut Cu Ciocolată

Rulou De Tort Umplut Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați rola de tort umplută cu ciocolată. Această rețetă servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 193 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 25 de minute. Dacă aveți lapte, făină, zahăr pudră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Rola De Tort De Ciocolată Umplută Cu Cremă, Rulou De Tort Umplut Cu Caise, și Tort Trifecta Cu Ciocolată Umplută Cu Mousse Oreo Folosind Cake Boss Mix pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375. Linie jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu hârtie cerată. Ungeți hârtia cerată cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Presărați zahăr pudră uniform peste prosopul de vase curat într-un dreptunghi de aceeași dimensiune ca tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
TigaieTigaie
3
Bateți ouăle cu biciul cu balon sau cu mixerul electric cu bătăi obișnuite la viteză medie aproximativ 3 minute sau până când sunt groase și colorate cu lămâie. Bateți în zahăr granulat, apă și vanilie. Bateți făina, praful de copt și sarea la viteză mică, amestecând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LămâieLămâie
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
4
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
6
Coaceți 11 până la 13 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și partea superioară abia începe să se rumenească. Rulați cuțitul în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi tortul. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe prosopul cu zahăr; îndepărtați cu grijă hârtia cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Așezați o foaie curată de hârtie cerată deasupra tortului fierbinte; înfășurați ușor tortul în prosop începând cu o parte lungă. Se răcește cel puțin 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Se amestecă amestecul de budincă (uscat) și laptele într-un castron mediu cu sârmă sau furculiță 1 până la 2 minute sau până se îngroașă. Îndoiți în topping biciuit. Desfaceți tortul și întindeți umplutura până la 1/2 inch de margini. Tort Reroll. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați cel puțin 2 ore pentru ca umplutura să se fixeze. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LapteLapte
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista