Rulou de somon la cuptor cu un sos dulce Ponzu

Rulou de somon la cuptor cu un sos dulce Ponzu
Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $7.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1500 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, mirin, nori sushi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Food.com are 25 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Biban De Mare La Cuptor Cu Sos Ponzu De Ghimbir, Somonul la grătar al lui Takashi Yagihashi și Somen răcit cu sos Ponzu, și Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate43
Revista