Rulou De Praline De Dovleac Condimentat

Rulou De Praline De Dovleac Condimentat
O porție conține 533 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 7 minute. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, dovleac, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă cu dovleac condimentată cu pralină de alune, Rulou de tort de ciocolată cu umplutură de pralină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F (350 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Tapetați tigaia de 15x10x1 inci cu folie sau hârtie cerată; ungeți sau pulverizați folie sau hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu mixerul electric la viteză mare aproximativ 2 minute sau până când sunt foarte groase și colorate cu lămâie. Bateți în dovleac până se amestecă bine. Bateți treptat în amestecul de tort uscat, scorțișoară, nucșoară și cuișoare la viteză mică; continuați să bateți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
NucșoarăNucșoară
LămâieLămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă în tigaie, răspândindu-se în colțuri.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 10 până la 14 minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Slăbiți imediat tortul de pe marginile tigaiei și întoarceți-l cu susul în jos pe prosop generos presărat cu zahăr pudră. Îndepărtați cu grijă folia. În timp ce este fierbinte, rotiți cu grijă tortul și prosopul de la capătul îngust. Se răcește pe raftul de răcire cel puțin 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și zahărul brun cu mixerul electric la viteză mare până se omogenizează. Adăugați treptat frișcă; bate până se înțepenește. Se amestecă 2 linguri de nuci pecan. Desfaceți tort și scoateți prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Zahăr BrunZahăr Brun
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Întindeți două treimi din amestecul de cremă de brânză peste tort; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
RolaRola
7
Întindeți amestecul de brânză cremă rămas în afara tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
8
Se presara cu restul de 2 linguri de nuci pecan. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În1 h, 7 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista