Rulou De Praline De Dovleac Condimentat
O porție conține 533 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 7 minute. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, dovleac, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă cu dovleac condimentată cu pralină de alune, Rulou de tort de ciocolată cu umplutură de pralină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F (350 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Tapetați tigaia de 15x10x1 inci cu folie sau hârtie cerată; ungeți sau pulverizați folie sau hârtie cerată.
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu mixerul electric la viteză mare aproximativ 2 minute sau până când sunt foarte groase și colorate cu lămâie. Bateți în dovleac până se amestecă bine. Bateți treptat în amestecul de tort uscat, scorțișoară, nucșoară și cuișoare la viteză mică; continuați să bateți 1 minut.
Se toarnă în tigaie, răspândindu-se în colțuri.
Coaceți 10 până la 14 minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Slăbiți imediat tortul de pe marginile tigaiei și întoarceți-l cu susul în jos pe prosop generos presărat cu zahăr pudră. Îndepărtați cu grijă folia. În timp ce este fierbinte, rotiți cu grijă tortul și prosopul de la capătul îngust. Se răcește pe raftul de răcire cel puțin 60 de minute.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și zahărul brun cu mixerul electric la viteză mare până se omogenizează. Adăugați treptat frișcă; bate până se înțepenește. Se amestecă 2 linguri de nuci pecan. Desfaceți tort și scoateți prosop.
Întindeți două treimi din amestecul de cremă de brânză peste tort; rulati.
Întindeți amestecul de brânză cremă rămas în afara tortului.
Se presara cu restul de 2 linguri de nuci pecan. A se păstra acoperit la frigider.