Rulou De Homar În Stil Connecticut

Connecticut stil Lobster Roll ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru $6.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare de mare grosieră, chifle noi Pentru hot dog și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. 81 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Rola de homar fierbinte în stil Connecticut cu unt de lămâie coriandru, Rulouri Calde De Homar Cu Unt În Stil Connecticut, și Rulou De Homar În Stil New England pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mic. Cu oală sau lingură, spumă degresată și solide albe din unt și rezervați într-un castron mic.
Adăugați carne de homar tocată în untul clarificat în cratiță; aruncați ușor.
Se încălzește la foc mediu-mic 2 până la 3 minute până se încălzește.
Între timp, periați ambele părți ale fiecărui coc cu spumă rezervată din unt. Chifle Toast în cuptor prăjitor de pâine sau sub broiler.
Împărțiți homarul uniform între chifle; lingurați orice suc din cratiță peste homar.
Se presară generos cu sare de mare.