Rulou De Homar În Stil Connecticut

Rulou De Homar În Stil Connecticut
Connecticut stil Lobster Roll ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru $6.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare de mare grosieră, chifle noi Pentru hot dog și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. 81 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Rola de homar fierbinte în stil Connecticut cu unt de lămâie coriandru, Rulouri Calde De Homar Cu Unt În Stil Connecticut, și Rulou De Homar În Stil New England pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mic. Cu oală sau lingură, spumă degresată și solide albe din unt și rezervați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
PolonicPolonic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați carne de homar tocată în untul clarificat în cratiță; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se încălzește la foc mediu-mic 2 până la 3 minute până se încălzește.
4
Între timp, periați ambele părți ale fiecărui coc cu spumă rezervată din unt. Chifle Toast în cuptor prăjitor de pâine sau sub broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
5
Împărțiți homarul uniform între chifle; lingurați orice suc din cratiță peste homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se presară generos cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de mediu Premier Cru
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de mediu Premier Cru
Arome exotice de ananas, vanilie și caise pe nas. Rotund, bine echilibrat și cu o bună persistență a aromei.Se împerechează cu pește cu sos, carne albă cu smântână, șuncă de pe os cu un sos chablisienne.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista