Ruladă Portocalie-Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Rulada portocaliu-dovleac. O porție conține 246 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de praf de copt, brânză cremă cu conținut scăzut de grăsimi, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Ruladă Portocalie-Dovleac, Ruladă de dovleac cu cremă de unt de ghimbir, și Ruladă De Dovleac Fără Gluten-Ruladă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. strat de 12 inch x 15 inch x 1 inch jelly-roll pan cu spray de gătit. Tapetați cu hârtie pergament; se acoperă cu spray de gătit.
Bateți făina, scorțișoara, praful de copt, nucșoara, ghimbirul și sarea într-un bol. Într-un alt castron, bateți ouăle cu un mixer electric la înălțime până când sunt pufoase. Bateți treptat în zahăr până se combină. Reduceți viteza la minim; adăugați dovleac, coajă și vanilie până când sunt combinate. Îndoiți ușor, dar bine, amestecul de făină.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Răspândiți într-un strat uniform.
Presărați nuci pecan deasupra.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Îndepărtați ușor un prosop curat cu zahăr de cofetărie.
Scoateți tortul din cuptor. Inversați tortul pe prosop.
Scoateți tava. Îndepărtați ușor pergamentul de sus. Strângeți bine tortul în prosop, începând cu partea lungă cea mai apropiată de dvs.
Așezați cusătura în jos pe un suport.
Puneți gelatina și 1 lingură de apă rece într-un vas termorezistent; așezați vasul într-o tigaie cu apă fierbinte pentru a topi gelatina. Într-un alt castron, bateți ricotta, crema de brânză și zahărul cofetarilor cu un mixer electric pe mediu până se omogenizează. Bateți în gelatină și coaja confiată. Capac; refrigerați cel puțin 1 oră. Desfaceți ușor tortul; puneți prosopul deoparte.
Întindeți partea superioară cu un strat uniform de umplutură, lăsând o margine de 1 inch pe partea îndepărtată. Rotiți ușor tortul.
Așezați cusătura cu fața în jos pe un platou. Se dă la frigider până când este gata de servit, acoperit lejer cu folie de plastic. Înainte de servire, tăiați tortul tăind în diagonală felie subțire de la fiecare capăt. Praf cu zahăr de cofetari.