Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Rulada portocaliu-dovleac. O porție conține 246 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de praf de copt, brânză cremă cu conținut scăzut de grăsimi, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Ruladă Portocalie-Dovleac, Ruladă de dovleac cu cremă de unt de ghimbir, și Ruladă De Dovleac Fără Gluten-Ruladă.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F. strat de 12 inch x 15 inch x 1 inch jelly-roll pan cu spray de gătit. Tapetați cu hârtie pergament; se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
Tigaie
2
Bateți făina, scorțișoara, praful de copt, nucșoara, ghimbirul și sarea într-un bol. Într-un alt castron, bateți ouăle cu un mixer electric la înălțime până când sunt pufoase. Bateți treptat în zahăr până se combină. Reduceți viteza la minim; adăugați dovleac, coajă și vanilie până când sunt combinate. Îndoiți ușor, dar bine, amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Dovleac
Vanilie
Ghimbir
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Răspândiți într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
5
Presărați nuci pecan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
6
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Îndepărtați ușor un prosop curat cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Scoateți tortul din cuptor. Inversați tortul pe prosop.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți tava. Îndepărtați ușor pergamentul de sus. Strângeți bine tortul în prosop, începând cu partea lungă cea mai apropiată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Așezați cusătura în jos pe un suport.
10
Puneți gelatina și 1 lingură de apă rece într-un vas termorezistent; așezați vasul într-o tigaie cu apă fierbinte pentru a topi gelatina. Într-un alt castron, bateți ricotta, crema de brânză și zahărul cofetarilor cu un mixer electric pe mediu până se omogenizează. Bateți în gelatină și coaja confiată. Capac; refrigerați cel puțin 1 oră. Desfaceți ușor tortul; puneți prosopul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Gelatină
Brânză Ricotta
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Tigaie
11
Întindeți partea superioară cu un strat uniform de umplutură, lăsând o margine de 1 inch pe partea îndepărtată. Rotiți ușor tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Rola
12
Așezați cusătura cu fața în jos pe un platou. Se dă la frigider până când este gata de servit, acoperit lejer cu folie de plastic. Înainte de servire, tăiați tortul tăind în diagonală felie subțire de la fiecare capăt. Praf cu zahăr de cofetari.