Ruladă De Nucă De Cocos Cu Cremă De Unt De Rom

Ruladă De Nucă De Cocos Cu Cremă De Unt De Rom
Rețeta ruladă de nucă de cocos cu cremă de unt de rom ar putea satisface pofta ta Europeană în jur 1 oră și 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 864 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, bicarbonat de sodiu, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ruladă de dovleac cu unt de ghimbir, Ruladă de ciocolată cu zahăr ars cremă de unt italiană de bezea, și Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o foaie de copt cu margini de 11 pe 17 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament. Ungeți ușor pergamentul și praful cu făină, atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți 1 cană fiecare făină și zahăr granulat, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mediu. Într-un castron mare, bateți cele 4 gălbenușuri de ou, ulei vegetal, lapte de cocos și extract de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Bateți amestecul de făină în 2 loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Bateți cele 6 albușuri de ou și smântâna de tartru într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până se spumează. Creșteți viteza la mediu ridicat; adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr granulat și bateți până se formează vârfuri rigide și strălucitoare. Îndoiți o treime din albusurile bătute în amestecul de gălbenușuri de ou cu o spatulă de cauciuc, apoi pliați ușor în restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Întindeți aluatul pe foaia de copt pregătită și coaceți până când tortul este auriu și izvorăște înapoi când este apăsat, 15 până la 20 de minute. Slăbiți marginile tortului cu un cuțit; transferați foaia de copt într-un suport și lăsați tortul să se răcească ușor. Praf o bucată mare de hârtie pergament cu zahăr de cofetari. Inversați tortul pe pergament și îndepărtați pergamentul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Ungeți tortul cu romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
1
Bateți albușurile de ou și zahărul granulat într-un vas termorezistent așezat peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa) până când amestecul nu este cald și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Scoateți vasul din tigaie; se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Bateți amestecul de albus de ou cu un mixer la viteză medie-mare până se formează vârfuri rigide, 12 până la 15 minute. Bateți în unt câteva bucăți la un moment dat, apoi continuați să bateți până când este lucios și neted, încă 5 până la 7 minute. (Nu vă faceți griji dacă amestecul pare coagulat la început; continuați să bateți.) Bate în ROM.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Întindeți aproximativ 2 căni de glazură pe tort, apoi presărați cu 2 căni de nucă de cocos. Începând de la un capăt scurt, înfășurați tortul, folosind pergamentul pentru a vă ajuta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Transferați pe un platou, cu fața în jos. Acoperiți ruloul de tort cu glazura rămasă și presărați cu restul de 2 căni de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Sursă foto: Johnny Miller

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germană în meniu? Încercați asocierea cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Roșu Dulce
Reflectarea razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă de ușor refrigerate pe cont propriu sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista