Ruladă De Busuioc-Brânză

Ruladă De Busuioc-Brânză
Rulada de busuioc-brânză ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 271 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, ulei de măsline, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ruladă De Pui Cu Busuioc De Roșii, Frunze de pâine scurtă cu brânză albastră cu cremă de brânză-ruladă de Chutney, și Ruladă cu brânză Herby.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză și brânza Roquefort la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Răspândiți amestecul de brânză într-un dreptunghi de 11 x 8 inci pe hârtie pergament. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Procesați spanacul și următoarele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până la omogenizare. Se amestecă parmezan proaspăt ras, nuci tocate și roșii uscate la soare tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Bucăți De NucBucăți De Nuc
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Întindeți amestecul de spanac uniform peste dreptunghiul de brânză. Folosind hârtia pergament ca un ghid, roll up, jeleu-rola de moda. Înfășurați în hârtie pergament, sigilând la capete și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
JeleuJeleu
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
5
Scoateți hârtia și garnisiți, dacă doriți.
6
Se servește cu biscuiți asortați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista