Rulada de busuioc-brânză ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 271 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, ulei de măsline, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ruladă De Pui Cu Busuioc De Roșii, Frunze de pâine scurtă cu brânză albastră cu cremă de brânză-ruladă de Chutney, și Ruladă cu brânză Herby.
Instrucțiuni
1
Bateți crema de brânză și brânza Roquefort la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Roquefort
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Mixer De Mână
Foaie De Copt
2
Răspândiți amestecul de brânză într-un dreptunghi de 11 x 8 inci pe hârtie pergament. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
3
Procesați spanacul și următoarele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până la omogenizare. Se amestecă parmezan proaspăt ras, nuci tocate și roșii uscate la soare tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
Roșii Uscate La Soare
Bucăți De Nuc
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Întindeți amestecul de spanac uniform peste dreptunghiul de brânză. Folosind hârtia pergament ca un ghid, roll up, jeleu-rola de moda. Înfășurați în hârtie pergament, sigilând la capete și răciți cel puțin 2 ore.