Rugelach cu ciocolată, cireșe și nuci
Chip de ciocolată, cireș și nuc Rugelach necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 32 de porții cu 180 de calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr, frișcă, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rugelach cu ciocolată, cireșe și nuci, Bourbon Cires Nuc Rugelach, și Rugelach de nuc și zahăr brun.
Instrucțiuni
Amestecați primele 3 ingrediente în procesor.
Adăugați untul și crema de brânză și tăiați-le folosind viraje pornite/oprite până când aluatul începe să se aglomereze. Adunați aluatul în minge. Împărțiți aluatul în 4 bucăți egale; aplatizați în discuri. Înfășurați fiecare în plastic și refrigerați 2 ore. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.
Lăsați să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.)
Tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament.
Se amestecă zahărul și scorțișoara într-un castron mic.
Rolați 1 disc de aluat pe suprafața făinoasă până la o rundă de 9 inci.
Întindeți 3 linguri de conserve de cireșe peste aluat, lăsând chenar de 1 inch.
Se presară cu 2 linguri cireșe uscate, apoi 2 linguri chipsuri de ciocolată, 2 linguri zahăr scorțișoară și 2 linguri nuci. Apăsați ferm umplutura pentru a adera la aluat.
Tăiați aluatul rotund în 8 pene egale. Începând de la capătul larg al fiecărei pene, înfășurați bine. Aranjați fursecurile, cu vârful în jos, pe foaia de copt pregătită, distanțându-se la 1 1/2 inci și îndoindu-se ușor pentru a forma semilune. Repetați încă de 3 ori cu discurile de aluat rămase, conserve, cireșe uscate, chipsuri de ciocolată, zahăr scorțișoară și nuci.
Așezați foaia de copt în congelator 30 de minute.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Ungeți ușor prăjiturile cu frișcă.
Coaceți prăjiturile congelate până se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Transferați cookie-urile în rafturi și răciți complet. (Se poate face înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 1 săptămână sau a se congela până la 1 lună.)