Rucola - pesto de busuioc cu nuci de pin, parmezan și Ricotta

Pesto de rucola-busuioc cu nuci de pin, parmezan și Ricotta ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Ricotta, Arugulan și pizza de struguri cu nuci de pin și ulei de lămâie, Salată De Rucola Cu Nuci De Pin, Parmezan Și Piersici La Grătar, și Paste cu Pesto de rucola, roșii uscate la soare și Rețetă de nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie uscată până se rumenesc ușor; lasa sa se raceasca. Pulse într-un procesor de alimente până la măcinat fin.
Adăugați rucola, busuiocul și 1/4 linguriță de sare și puls până se toacă fin.
Adăugați parmezanul și pulsul pentru a combina.
Se toarnă încet uleiul de măsline, pulsând pentru a încorpora.
Transferați pesto-ul într-un bol și amestecați ricotta. Veți avea aproximativ 1 cană pesto; folosiți aproximativ 1/2 cană pentru paste de 1 kilogram.