Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleu de rozmarin de rubarbă. O porție conține 894 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de vin alb, gelatină, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Jeleu De Rubarbă, și Jeleu de rubarbă și cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați suficient rubarbă transversal în felii de 1/2 inch pentru a măsura 3 căni. Într-un ceainic de 4 litri aduceți rubarba, 1 1/2 căni de apă, zahăr, oțet și rozmarin la fierbere și fierbeți 15 minute (rubarba se va dezintegra).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Rubarbă
Oțet
Zahăr
Apă
2
În timp ce rubarba fierbe, într-un castron mic presărați gelatină peste 1/4 cană de apă rămasă și lăsați să se înmoaie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Rubarbă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Scoateți fierbătorul de pe foc și amestecați amestecul de gelatină în amestecul de rubarbă până când gelatina este doar dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Rubarbă
4
Turnați amestecul printr-o sită fină într-un castron mare, apăsând ușor pe solide și aruncați solidele. Îndepărtați orice spumă și turnați imediat jeleu în borcane sterilizate, umplând până la 1/8 inch de blaturi. Ștergeți jantele borcanelor cu o cârpă umezită și sigilați borcanele cu capace. Răciți borcanele complet. Rubarba rozmarin jeleu păstrează, refrigerate, 2 luni.