Rubarbă Rozmarin Jeleu

Rubarbă Rozmarin Jeleu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleu de rozmarin de rubarbă. O porție conține 894 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de vin alb, gelatină, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Jeleu De Rubarbă, și Jeleu de rubarbă și cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați suficient rubarbă transversal în felii de 1/2 inch pentru a măsura 3 căni. Într-un ceainic de 4 litri aduceți rubarba, 1 1/2 căni de apă, zahăr, oțet și rozmarin la fierbere și fierbeți 15 minute (rubarba se va dezintegra).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
RubarbăRubarbă
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
2
În timp ce rubarba fierbe, într-un castron mic presărați gelatină peste 1/4 cană de apă rămasă și lăsați să se înmoaie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
RubarbăRubarbă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți fierbătorul de pe foc și amestecați amestecul de gelatină în amestecul de rubarbă până când gelatina este doar dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
RubarbăRubarbă
4
Turnați amestecul printr-o sită fină într-un castron mare, apăsând ușor pe solide și aruncați solidele. Îndepărtați orice spumă și turnați imediat jeleu în borcane sterilizate, umplând până la 1/8 inch de blaturi. Ștergeți jantele borcanelor cu o cârpă umezită și sigilați borcanele cu capace. Răciți borcanele complet. Rubarba rozmarin jeleu păstrează, refrigerate, 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
RubarbăRubarbă
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista