Rubarbă jeleu și supă de vanilie
Supa de rubarbă și vanilie jeleu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 6. O porție conține 327 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți rubarbă forțată, cremă coagulată, păstăi de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bezea Rubarbă-Vanilie, Compot De Rubarbă-Vanilie, și Pâine de rubarbă cu vanilie.
Instrucțiuni
Tăiați foarte bine rubarba în lungimi de 5 cm, apoi tăiați fiecare lungime în bastoane îngrijite, cam de dimensiunea bețelor groase de chibrit și puneți-le deoparte.
Răsturnați zahărul, păstaia de vanilie și semințele, vinul și coaja de lămâie într-o tigaie largă și turnați peste 800 ml apă rece. Dați totul un amestec bun pentru a dizolva ușor zahărul, apoi puneți-l la foc mediu și aduceți treptat la fierbere, amestecând ocazional. Ridicați focul la mare, astfel încât siropul să fiarbă foarte repede, apoi opriți focul și amestecați imediat rubarba. Acoperiți tigaia cu o farfurie sau capac și lăsați să se răcească complet, apoi turnați 350 ml de sirop și rezervați. Răciți restul de rubarbă și sirop.
Înmuiați gelatina în apă rece.
Încălziți siropul rezervat într-o tigaie mică, apoi opriți focul. Ridicați ușor gelatina, dați-i o stoarcere, apoi adăugați-o în tigaie pentru a se dizolva în sirop.
Se toarnă în 6 boluri de servire, apoi se pune la frigider și se lasă să se pună peste noapte.
Pentru a servi, rupeți ușor jeleul puțin în fiecare castron, dați rubarbei o agitare bună, apoi folosiți o lingură cu fante pentru a lingura un strat uniform de rubarbă în fiecare castron.
Se toarnă peste o parte din sirop și se pune o lingură de smântână coagulată în mijlocul fiecărui bol pentru a servi.