Rubarbă-Gem De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați dulceața de rubarbă-căpșuni. Această rețetă face 50 de porții cu 37 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 458 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, apă de calciu, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem De Piersici Cu Rubarbă, Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul și pectina într-un castron mediu și lăsați-l deoparte.
Combinați rubarba și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe doar până când rubarba se descompune, 10 până la 12 minute. Între timp, curățați căpșunile într-un robot de bucătărie sau blender. Ar trebui să aveți 1 cană.
Măsurați rubarba înăbușită. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni. Întoarceți rubarba și căpșunile curățate în cratiță.
Adăugați suc de lămâie, apă de calciu și unt și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și readuceți amestecul de fructe la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.