Rubarbă cu susul în jos tort III

Rubarbă cu susul în jos tort III
Nevoie de o desert fără lactate? Rubarba cu susul în jos Cake III ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 256 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 55 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de amestec de tort, rubarbă, jeleu de căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Rubarbă Cu Susul În Jos Tort, Tort cu rubarbă cu susul în jos, și Tort Cu Rubarbă Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, amestecați rubarba, zahărul, marshmallows și gelatina uscată cu aromă de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De CăpșuniGelatină Cu Aromă De Căpșuni
BezeleBezele
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în fundul tigaiei pregătite și se distribuie uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului; se toarnă peste ingredientele din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a tortului pentru a slăbi; întoarceți-vă pe o farfurie mare de servire cât este încă fierbinte. Lăsați tortul să se răcească înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista