Rubarba de mere se conservă cu migdale și caise
Apple rubarbă conserva cu migdale și caise este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 44 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 50 și costă 11 cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de la 1 lămâie, migdale tăiate, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Rubarbă-Căpșuni Conserva, Rubarbă conserva și lira tort cu frisca, și Caise umplute cu migdale.
Instrucțiuni
Bateți zahărul și pectina într-un castron mediu și lăsați-l deoparte.
Combinați mărul, rubarba și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți până când merele și rubarba se descompun, aproximativ 20 de minute. Puneți fructele cu o furculiță mare sau o lingură de lemn până când este consistența sosului de mere gros.
Adăugați suc de lămâie, apă de calciu și unt și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și readuceți amestecul de fructe la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Se amestecă migdalele și caisele. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.