Rubarba de mere se conservă cu migdale și caise

Rubarba de mere se conservă cu migdale și caise
Apple rubarbă conserva cu migdale și caise este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 44 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 50 și costă 11 cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de la 1 lămâie, migdale tăiate, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Rubarbă-Căpșuni Conserva, Rubarbă conserva și lira tort cu frisca, și Caise umplute cu migdale.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul și pectina într-un castron mediu și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Combinați mărul, rubarba și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți până când merele și rubarba se descompun, aproximativ 20 de minute. Puneți fructele cu o furculiță mare sau o lingură de lemn până când este consistența sosului de mere gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați suc de lămâie, apă de calciu și unt și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
4
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și readuceți amestecul de fructe la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Se amestecă migdalele și caisele. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
(23)(23)
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista