Red Chile frecat la gratar arctic Char ar putea fi doar marinata pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 487 calorii, 43G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.7 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, făină de orez, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Arctic Char cu ciuperci, Arctic Char Pe Un Pat De Kale, și Arctic Char Voivodina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți friteuza la 350 de grade F.
2
Bateți împreună zahărul brun, pudra de chili ancho, scorțișoara, chimenul, sarea și piperul negru într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți grătarul, o tigaie pentru grătar sau o tigaie antiaderentă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
4
Ungeți ambele părți ale cărbunelui cu uleiul și presărați sare și piper negru. Frecați o parte a fiecărui file cu o parte din freca de condimente. Gatiti char rub-side in jos pana se rumeneste si s-a format o crusta, aproximativ 3 minute, apoi intoarceti si continuati sa gatiti pana la coacere medie, cu 3 pana la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Feliați pielea în fâșii de 1/4 inci, apoi dragați în făina de orez. Se prăjește până la crocant, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
6
Se transferă într-o tavă de hârtie căptușită cu prosop și se presară imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Placa de pește freca-side în sus, acoperit cu pielea crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Pește
8
Serviți o parte din Salsa Vera Cruz alături și garnisiți cu frunze de coriandru și semințe de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Dientes De Ajo
9
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Combinați roșiile, măslinele, caperele, oregano, cimbru, usturoiul, jalapenos și ceapa roșie într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați uleiul de canola în tigaie și gătiți amestecul 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Se transferă într-un bol și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se termină cu uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.