Roșii Umplute Cu Plante Medicinale
Roșiile umplute cu plante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. Un amestec de unt, provolone, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii Umplute Cu Plante, Roșii Umplute Cu Cuscus Din Plante, și Roșii Umplute Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați roșiile în jumătate, orizontal. Folosiți o lingură mică pentru a goli ușor interiorul roșiilor, aruncând semințele și rezervând pulpa și având grijă să nu străpungeți coaja exterioară. Se toacă pulpa rezervată și se pune într-un bol mediu.
Adăugați pătrunjelul, pesmetul, brânza și piperul și amestecați ușor pentru a combina.
Așezați jumătățile de roșii într-o farfurie cu unt și umpleți cu amestecul de pesmet.
Stropiți blatul roșiilor cu ulei de măsline.
Coaceți până când blaturile sunt rumenite, aproximativ 20 de minute.