Roșii Umplute Cu Orzo
Roșiile umplute cu Orzo durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 124 calorii. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 153 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, busuioc, boia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Roșii Coapte Umplute Cu Orzo, Roșii umplute cu Ricottan și Orzo, și Cârnați Italieni, Kale Și Roșii Umplute Orzo.
Instrucțiuni
Gatiti orzo conform indicatiilor pachetului. Între timp, tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărei roșii. Scoateți pulpa, lăsând un 1/2-in. coajă. Puneți deoparte 6 linguri de pulpă pentru umplere. Inversați roșiile pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.
Într-o cratiță mică grea, gătiți untul la foc mediu timp de 5-7 minute sau până se rumenesc.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza, busuiocul, pătrunjelul, sarea, piperul, orzo și pulpa rezervată. Lingură în roșii.
Se pune într-un 2-qt ungreased. vas de copt; se presara cu boia de ardei.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 15-20 minute sau până se încălzește.