Roșii Umplute Cu Dovlecei

Roșii Umplute Cu Dovlecei
Reteta dovlecei rosii umplute pot fi făcute în aproximativ 50 de minute. Pentru $3.09 pe portie, primești o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 351 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de măsline, gruyere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și mazăre, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Flori de dovlecel umplute cu roșii și parmezan, și Roșii De Moștenire Umplute Cu Suc De Porumb Și Dovlecei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Tăiați roșiile în 1/2 transversal. Scoateți centrele lăsând intactă carnea groasă exterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3
Presărați cojile interioare ale roșiilor cu câteva vârfuri de sare și zahăr și răsturnați-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge până când sunt gata de umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Cu atașamentul de grătar al unui robot de bucătărie sau pe partea cu găuri mari a unei răzătoare de cutie, radeți dovleceii și puneți-l într-o strecurătoare. Aruncați dovleceii cu 1 linguriță de sare și așezați strecurătorul peste un castron pentru a prinde sucurile. Se lasă să se scurgă timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Într-o tigaie mare și grea, sotează șalotele în 2 linguri de ulei de măsline, până încep să se caramelizeze. Între timp strângeți dovleceii pentru a elibera cât mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Întoarceți focul pe șalotă, adăugați dovlecelul uscat în tigaie și sotati dovlecelul cu șalota timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați pătrunjel tocat și cimbru, apoi aruncați dovleceii cu brânza, rezervând 1/4 cană de brânză pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Umpleți roșiile cu umplutura, strângând-o ușor și presărați cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9
Așezați în jumătăți de roșii într-un vas de copt rezistent la cuptor și fierbeți-le până când blaturile sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista