Roșii Umplute Cu Dovlecei
Reteta dovlecei rosii umplute pot fi făcute în aproximativ 50 de minute. Pentru $3.09 pe portie, primești o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 351 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de măsline, gruyere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și mazăre, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Flori de dovlecel umplute cu roșii și parmezan, și Roșii De Moștenire Umplute Cu Suc De Porumb Și Dovlecei.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile în 1/2 transversal. Scoateți centrele lăsând intactă carnea groasă exterioară.
Presărați cojile interioare ale roșiilor cu câteva vârfuri de sare și zahăr și răsturnați-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge până când sunt gata de umplut.
Cu atașamentul de grătar al unui robot de bucătărie sau pe partea cu găuri mari a unei răzătoare de cutie, radeți dovleceii și puneți-l într-o strecurătoare. Aruncați dovleceii cu 1 linguriță de sare și așezați strecurătorul peste un castron pentru a prinde sucurile. Se lasă să se scurgă timp de 5 până la 10 minute.
Într-o tigaie mare și grea, sotează șalotele în 2 linguri de ulei de măsline, până încep să se caramelizeze. Între timp strângeți dovleceii pentru a elibera cât mai multă apă.
Întoarceți focul pe șalotă, adăugați dovlecelul uscat în tigaie și sotati dovlecelul cu șalota timp de 5 minute.
Adăugați pătrunjel tocat și cimbru, apoi aruncați dovleceii cu brânza, rezervând 1/4 cană de brânză pentru topping.
Umpleți roșiile cu umplutura, strângând-o ușor și presărați cu brânza rămasă.
Așezați în jumătăți de roșii într-un vas de copt rezistent la cuptor și fierbeți-le până când blaturile sunt aurii.