Roșii umplute cu carne tocată de miel, mărar și orez
Roșiile umplute cu carne de miel, mărar și orez sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 401 calorii. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 66 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați roșii pur approxume, zahăr, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 93%. Roșii Cherry Umplute Cu Castraveți-Mărar, Pilau de orez Quinoa cu mărar și roșii prăjite, și Roșii Umplute Cu Miel, În Stil Orientul Mijlociu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Feliați blaturile de pe roșii și rezervați. Scoateți cea mai mare parte a pulpei cu o linguriță, având grijă să nu rupeți pielea. Tăiați fin pulpa și păstrați orice sucuri.
Presărați interiorul roșiilor cu puțin zahăr pentru a îndepărta aciditatea, apoi așezați-le pe o tavă de copt.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare, adăugați ceapa și usturoiul, apoi gătiți ușor timp de aproximativ 10 minute până când sunt moi, dar nu colorate.
Adăugați mielul, scorțișoara și roșiile pure, măriți focul, apoi prăjiți până când carnea se rumeneste.
Adăugați pulpa și sucul de roșii, orezul și bulionul. Condimentează generos. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute sau până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit. Se lasă deoparte să se răcească puțin, apoi se amestecă ierburile.
Umpleți roșiile până la refuz, acoperiți roșiile cu capacele, stropiți cu încă 2 linguri de ulei de măsline, presărați 3 linguri de apă în tavă, apoi coaceți timp de 35 de minute.
Se servește cu salată și pâine crustă, caldă sau rece.