Roșii la grătar: Low Carb

Roșii la grătar: Low Carb
Roșii la grătar: Low Carb este o rețetă fără gluten și primară, cu 2 porții. O porție conține 105 calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsimi. Pentru 1,03 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Un amestec de ulei de măsline, parmezan, roșii prune și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 78%. Rețete similare sunt Tilapia cu parmezan la grătar (scăzut în carbohidrați), Zoodles cu sardine, roșii și capere – Low Carb și Zoodles cu sardine, roșii și capere – Low Carb.

Instrucțiuni

1
Asezonați roșiile cu sare și puneți-le cu semințele în jos pe un gratar sau un prosop de hârtie pentru a se scurge timp de aproximativ 30 de minute. Se usucă cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Roșii Prune Mari (aproximativ 12 Uncii), Tăiate La Jumătate Pe Lungime3 Roșii Prune Mari (aproximativ 12 Uncii), Tăiate La Jumătate Pe Lungime
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe LungimeRoșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Așezați un grătar în partea superioară a cuptorului și preîncălziți grătarul. Tapetați o tigaie pentru broiler cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Pune jumătățile de roșii pe tigaia pregătită, cu semințele în sus, asezonează cu piper după gust, stropește cu ulei de măsline și presară ierburi deasupra. Se prăjește până se fierbinte și blaturile încep să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Acoperiți cu brânză și prăjiți până când brânza se topește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
5
Serviți 3 jumătăți de persoană.
DificultateMediu
Gata În48 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista