Roșii La Grătar
Roșiile la grătar sunt o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap farfurie. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 117 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 377 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți parmezan, roșii, sos de vinetă balsamică și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Pizza la grătar cu roșii la grătar, sparanghel, brânză de capră și migdale Marconan, Roșii La Grătar, și Roșii La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Așezați roșiile, tăiați părțile în sus, într-o tigaie de folie de unică folosință.
Stropiți cu pansament; presărați cu brânză.
Așezați tigaia pe grătarul grătarului; acoperiți grătarul cu capac.
Grătar 15 min. sau până când roșiile sunt înmuiate și brânza este ușor rumenită.