Rosti-topped plăcintă cu pește
Rețeta de plăcintă cu pește Rosti-topped poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 556 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,01 USD pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 104 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi cerați, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Swede & potato r8sti-topped shepherd ' s pie, Filo-topped plăcintă cu pește, și Rosti prăjituri de pește.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita cu sare timp de 5-7 minute, pana cand sunt aproape fragede, dar suficient de ferme pentru a rade.
Scurgeți și reîmprospătați sub apă curentă rece.
Puneți coley într-o cratiță superficială și turnați peste lapte. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute.
Scurgeți peștele, rezervând laptele, apoi lăsați-l deoparte.
Încălziți jumătate de unt într-o cratiță medie, adăugați prazul, apoi gătiți 5-6 minute până se înmoaie. Se amestecă făina timp de 1 min, apoi se ia de pe foc. Adăugați treptat laptele, amestecând bine între fiecare adăugare. Reveniți la foc și amestecați până când sosul ajunge la fierbere. Se fierbe timp de 2 minute, apoi se amestecă pătrunjelul și muștarul.
Încălziți grătarul la mare. Îndepărtați peștele în bucăți mari, pliați în sos, apoi puneți-l într-un vas mic pentru cuptor. Radeți grosolan cartofii. Topiți untul rămas, aruncați cu cartofii, condimentați și împrăștiați peste vas.
Așezați sub un grătar mediu timp de 5-10 minute până când cartofii sunt aurii și fragezi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.