Rosemary Pull-Apart Cina Role

Rosemary Pull-Apart Cina Role
Nevoie de un pâine vegetariană? Rosemary Pull-Apart cina role ar putea fi o rețetă uimitoare pentru a încerca. Această rețetă servește 36. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 324 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Dacă aveți ulei de măsline, unt, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Squash Pull-apart cina role, Pull-Apart germeni de grâu și miere cina role, și Aragaz Lent Rozmarin Trage Afară Role pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mic. Puneți deoparte într-un loc cald până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați 1 cană de lapte și unt într-o cratiță mică la foc mic. Gatiti pana se topeste untul, 3-4 minute; scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Combinați 2 căni de făină, amestec de drojdie, miere, 1 linguriță de sare, rozmarin și amestec de lapte în vasul unui mixer de suport prevăzut cu un cârlig de aluat; se amestecă la scăzut până nu rămân pete uscate. Se amestecă 1/2 cană de făină, 2 linguri la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare. Continuați să adăugați făină până când se formează un aluat ferm care se îndepărtează de părțile laterale ale bolului. Frământați pe mediu până când este elastic și moale, dar încă lipicios, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Transferați aluatul într-un castron curat și acoperiți cu ulei de măsline. Acoperiți ușor cu folie de plastic sau un prosop curat și lăsați-l să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru și formați-l într-un dreptunghi de aproximativ 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Tăiați în 36 de bucăți de dimensiuni egale. Formați fiecare piesă într-o bilă, ciupind cusăturile de pe partea inferioară, creând un vârf neted, rotund.
8
Bateți ușor oul cu 1 linguriță de lapte într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Transferați bilele de aluat pe foaia de copt pregătită în 3 rânduri de 12, așezându-le aproape, dar fără a le atinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Ungeți ușor blaturile cu amestecul de ouă și presărați cu sare de mare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până aproape dublat, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
OuăOuă
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista