Roquefort-Răspândirea Brânzei De Coniac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați brânza Roquefort-Cognac Spread. O porție conține 243 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, țelină, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Tartă cu brânză Roquefort și ceapă, Brânză Liptauer – O Răspândire De Brânză Maghiară, și Șuncă și brânză răspândită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză și untul la viteză medie cu un mixer electric greu până la neted. Bateți brânza albastră și următoarele 5 ingrediente la viteză mică până se amestecă. Lingură într-un castron de servire. Se răcește 2 ore.
Serviți cu biscuiți și legume.